Demonstraties

Ons team demonstreert u op welke wijze de roofvogels worden afgericht en hoe er gevlogen wordt met diverse valken, havikken, arend, buizerds en uilen. Eigenlijk is het geen demonstratie maar laten de roofvogels van Griffon U gewoon hun natuurlijk gedrag zien in een menselijke omgeving die de roofvogels hebben leren accepteren.

met de roofvogels wordt gevlogen, wordt gebruik gemaakt van een kunstprooi, waarmee de vogels ook zijn afgericht.
Bij alles wat Griffon met de roofvogels doet staat altijd hun welzijn voorop. De meeste vogels hebben jarenlange ervaring met Griffon en daardoor zijn hun prestaties dan ook spectaculair en onvergetelijk.

Wilt u beleven hoe het voelt om oog in oog te staan met een Oehoe met een spanwijdte van bijna 2 meter, een Arend of een Valk die met 200 km per uur tussen het publiek door vliegt? Laat Griffon dan komen en U krijgt een onvergetelijk dag voorgeschoteld.

Indien U de locatie hebt regelt Griffon de rest. Dit betekent dus dat wij niet alleen onze roofvogels meenemen maar ook dat wij altijd een draadloze geluidsinstallatie bij ons hebben zodat wij goed verstaanbaar zijn. 
Wij zijn een professionele organisatie en we houden er niet van om ons publiek toe te moeten schreeuwen.

Griffon vliegt met roofvogels die uitsluitend gekweekt zijn in volières door collega’s in Engeland, Duitsland, België, en Nederland. Wettelijk is geregeld dat ook gekweekte roofvogels bescherming genieten van de Flora en Faunawet.

Alle roofvogels van Griffon zijn officieel geregistreerd bij het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit Griffon beschikt over alle vereiste vergunningen verstrekt door dit ministerie.

 

Gemakshalve noemen we dit dan een roofvogel demonstratie. Maar eigenlijk demonstreren onze vogels niets. Ze tonen alleen hun natuurlijke gedrag in een menselijke omgeving die ze hebben leren accepteren.
De professionaliteit en vakbekwaamheid van onze gevleugelde medewerkers zorgen voor een ongekend succes met een hoge amusementswaarde zonder dat aan hun welzijn voorbij wordt gegaan. Het mag duidelijk zijn dat dit welzijn voorop staat.
Onze vogels hebben veelal een jarenlange ervaring opgedaan en deze ervaring vertaalt zich in spectaculaire en onvergetelijke prestaties.
Waar?
Onze vogels kunnen dan ook worden geboekt voor vrijwel alle activiteiten en evenementen die (bij voorkeur) in de buitenlucht plaatsvinden.
Voorbeelden hiervan zijn o.a. manifestaties, country fairs, (tuin)feesten, evenementen etc, of als extra attractie binnen recreatie- of dierenparken.
Andere speciale arrangementen bestaan o.a. uit verjaardagen, jubileumfeesten en bruiloften die met een bezoek van onze vogels natuurlijk helemaal onvergetelijk worden.
Zorgt u voor de locatie dan regelen wij alles van het begin tot het einde. Dit betekent vanzelfsprekend ook dat wij altijd een draadloze geluidsinstallatie meenemen, want wij zijn een professionele organisatie en schreeuwen naar het publiek om onze verstaanbaarheid te vergroten is niet onze methode.
Het gevoel
De demonstraties van onze roofvogels zijn vermaard. Heeft u niet minstens een gevoel van opwinding ervaren bij een door u bezochte roofvogel demonstratie, dan is deze niet door onze vogels verzorgd!
Onze vogels kunt u beschouwen als de natuurlijke adrenaline opwekkers die 12 maanden per jaar ter beschikking staan.
Wilt u weten hoe het voelt om oog in oog te staan met een Arend of een Valk die met 200km per uur tussen het publiek door vliegt?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw mogelijkheden om dit gevoel te kunnen ervaren.
Toeschouwers van alle leeftijden zijn gefascineerd door de spectaculaire vluchten van onze prachtige vogels die een ongekend positieve aanvulling op uw evenement bieden. Team Valkerij biedt realistische programma’s om publiek te onderhouden en voor te lichten over de rol die roofvogels en uilen in onze wereld spelen.